Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Multimedia Days F12 | Multimediedesigner.dk
19 Mar

Multimedia Days F12

I dag begynder Multimedia Days på Sønderhøj. Omkring 450 studerende har meldt sig til det omfattende program. Vi får gæster fra erhvervslivet. Det er spændende folk, som virkelig ved noget om IT. Når du kommer får du udleveret dit program. Og så gælder det ellers bare om at lukke op og suge ind. God fornøjelse på Multimedia Days i foråret 2012.

Hvis du twitter så husk vores hashtag: #MultimediaDays

English
Today the Multimedia Days will begin. Some 450 students will come and experience the rich programme. There will be guests from the IT business. It’s always exciting to meet people with a knowledge of what’s hot in the world of multimedia. When you arrive you’ll get your program for the conference. And then it’s just a matter of opening your eyes and ears. Welcome to the Multimedia  Days Spring 2012.

If you’re on Twitter remember out hashtag: #MultimediaDays