Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Smart cities og digital urban living | Multimediedesigner.dk
27 Nov

Smart cities og digital urban living

Af: Birgitte Kirk Iversen

Det er nogle af de stikord som for tiden optager dele af it-branchen. Gik du glip af de sidste nye trends – så har vores multimediedesigner-studerende fanget det på video, ved IT forums årsmøde i kongreshuset i Århus. Og de sidste nye trends er nu klar til at blive delt på Event 2012s website.

Smart cities

Vores verden og dagligdag er på vej ind i en ”smart” periode – i betydningen mere digital, mere intelligent, mere værdiskabende for byerne, borgerne og brede dele af erhvervslivet. Smart city-projekterne får blandt andet stor betydning for forretnings-mulighederne for it-branchen i de kommende år.

En gruppe lærere og studerende fra multimediedesigner-uddannelsen deltog i årsmødet sammen med en stor del af midtjyllands erhvervsliv. Se videoer fra diverse oplæg optaget  af multimediedesignstuderende i Viby.