Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Mød en MDU'er – Christina | Multimediedesigner.dk
09 Dec

Mød en MDU'er – Christina

Som noget nyt introducerer vi her på bloggen korte portrætter af kommende multimediedesignere.

Christina

Denne uges MDU’er er Christina, 24 år og 1. års studerende. Christina er sammen med fire andre i færd med at udvikle en ny onlineprofil for et polsk tøjbrand, der ønsker at åbne op for nye markeder i Europa.  

”Vi arbejder med konceptudvikling og ’immersive webdesign’, der handler om at tilføre brugerens oplevelse på hjemmesiden mere værdi. Bl.a. har vi udviklet online slots en virtuel stylist, som kan gemme dine foretrukne designs og foreslå, hvad der vil passe til. Man kan også sende billeder ind af sig selv til en rigtig stylist og få online konsultation.”

Hvilket job, der ligger i halen på uddannelsen, ved Christina ikke endnu.
”Det job, jeg skal have, bliver ikke en stilling, der findes nu. Jeg tror på, at virksomheder i fremtiden får mere flydende jobfunktioner: Finder de den rette person, vil de skræddersy jobbet til ham eller hende, fordi personen kan bidrage med noget unikt. Lige nu gør jeg bare alt, jeg kan for at suge til mig, og jeg bliver hele tiden klogere på virksomheder, kreativitet, hvordan man strukturerer processer og samarbejder. Lidt hårdt nogen gange men også vildt sjovt…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *