Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Mød en MDU’er – Christian | Multimediedesigner.dk
24 Jan

Mød en MDU’er – Christian

Christian

Nu, hvor 22-årige Christian står med sit eksamensbevis som multimediedesigner i hånden, ligger alle muligheder åbne.
”Jeg vil ikke beslutte mig for noget nu, fordi jeg skal ud at rejse i tre måneder. Når jeg kommer hjem, tænker jeg på at søge job hos nogle af de virksomheder i Aarhus, jeg er blevet opmærksom på gennem uddannelsen. Men jeg har også overvejet at læse videre, måske på e-konceptudvikling her på erhvervsakademiet eller et andet sted. Det kan også være inden for andre former af design – jeg har faktisk en drøm i maven om at blive møbeldesigner.
En anden drøm er at blive selvstændig med eget webbureau. Uanset hvad, så ved jeg, at jeg kommer til at arbejde kreativt med design i en eller anden form. Det er det, jeg brænder for.”

Men nu venter rejsen med kæresten. ”Vi tager to måneder til New Zealand og en måned til Thailand – så jeg har lidt tid til at tænke over, hvad jeg vil, når jeg kommer hjem.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *