Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Klar til arbejdslivet – Louise | Multimediedesigner.dk
29 Jun

Klar til arbejdslivet – Louise

Louise2

26. juni dimitterede et nyt kuld multimediedesignere fra MDU, Erhvervsakademi Aarhus.
Blandt dem var Louise, som under uddannelsen fandt ud af, at hun særligt brænder for grafisk arbejde – og at det er både givende og sjovt at være del af holdet på en arbejdsplads.

”Nu vil jeg ud og prøve de ting af, jeg har lært på studiet. Men jeg glæder mig også til at møde nye udfordringer og få lov til at vokse med dem.”

Louise starter sit arbejdsliv hos den virksomhed, hvor hun var i praktik – Nordenta i Hørning, der er totalleverandør til dentalbranchen.
Nordenta har ansat Louise i en midlertidig projektstilling, hvor hun bl.a. får ansvar for at skabe og bearbejde et omfattende billedmateriale til en ny webshop.

One thought on “Klar til arbejdslivet – Louise

  1. Tillykke til det nye kuld af dimitterede multimediedesignere fra MDU. Det er i hvert fald en branche hvor man er sikker på overlevelse, også i fremtiden og grafisk design m.m. har mange hårdt brug for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *