Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Fra den gode ide, til implementering og markedsføring | Multimediedesigner.dk
11 Apr

Fra den gode ide, til implementering og markedsføring

Foredraget blev afholdt af Ronnie Balle der har baggrund som datamatiker. Ronnie tilbringer sin daglige gang i virksomheden Vertica, hvor han står for udvikling og implementering af nye systemer efter virksomhedens ønskede behov. Ved siden af sit erhverv er han selvstændig, hvor han har udviklet diverse små systemer. Projekterne er Ikke af yderligere vild karakter, men som han selv fint beskriver det, så gør han det for at lære og blive udfordret.

Størstedelen af foredraget går ud på at høre om, hvad Ronnie gjorde for at nå dertil hvor han er i dag. Han har selvfølgelig en relevant faglig uddannelse og interesse for faget. Det har gjort, at han allerede tidligt i sit uddannelses forløb startede med at udvikle små styresystemer og projekter som han synes var interessante. Det kunne eksempelvis være hans online forum han har lavet, hvor det er community baseret. Det er et forum hvor folk skriver spørgsmål til f.eks. noget kode de ikke kan finde ud af, og så hjælper de andre folk på forumet dem. Ronnie siger selv, at selvom han er en nørd så ved han ikke alt om kodning. Han har hentet meget hjælp udefra via hjemmesiden freelancer.

De fleste af de projekter Ronnie har været involveret i har været sammen med kollegaer eller venner, hvor det primære mål var at lære og have det sjovt. Hvis han har det sjovt lærer han bedst.

Til markedsføringen af sine egne projekter har han gjort meget brug af Facebook eftersom, at det er et frit og gratis medie med mulighed for mere specifik markedsføring. Han opfordrer alle folk til at distribuere sit indhold og content igennem Facebook eftersom det bare er det bedste medie, hvis man har et lavt budget.

Overordnet siger Ronnie, at man bare skal springe ud i tingene og lade sig blive klogere af de fejl man begår. Fejl er ikke noget der kan undgås, men man må bare få det bedste ud af det så du er bedst klædt på i fremtiden.

One thought on “Fra den gode ide, til implementering og markedsføring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *