Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Growth hacking – internet week 2017 | Multimediedesigner.dk
23 Apr

Growth hacking – internet week 2017

 

18119643_10213172315801983_444916028_o

Torsdag morgen klokken 7:30, tikker folk stille og rolig ind på rådhuset i Aarhus for at høre foredrag om growth hacking. Folk sværmer omkring kaffen og croissanterne der er stillet frem til fri afbenyttelse, inden de sætter sig og venter på foredraget begynder.Hele foredraget bliver skudt i gang med en kort præsentation af dagens agenda, hvorefter vi bliver introduceret til en hjemmeside kaldet slido, hvor vi kan stille spørgsmål til foredrags holderne.

Den første på scenen er Christian Erfurt som er skaberen af app’en be my eyes. Denne app hjælper blinde til at udføre hverdags ting, så som at vælge tøj der matcher, shopping, madlavning, m.m. Måden app’en fungere på er at blinde og seende melder sig til på app’en og når en blind person så har brug for et par øjne, ringer be my eyes op til en seende og ved hjælp af smartphones kamera kan den seende dirigere den blinde. Samtidig er man anonym så på den måde, kan den blinde undgå at indblande familie eller venner, i ting de måske helst vil holde for dem selv. Christian fortæller herefter hvordan be my eyes har spredt sig udelukkende af oplevelser og historier fra folk der har benyttet app’en. Han fortsætter med at fortælle om hvordan en pige fra Brasilien havde skrevet omkring hendes oplevelse med be my eyes og inden for en uge havde 40.000 personer fra Brasilien tilmeldt sig be my eyes. Man må sige at Christian har skabt et produkt, der stort set sælger sig selv og så er det jo helt fantastisk, hvordan det hjælper folk der mangler en så vigtig sans som synssansen.

Den næste på scenen var Claus Hovge Andersen fra Nordjyske medier. Han lagde ud med nogle facts omkring Nordjyske medier, hvordan og hvornår de startede, hvor meget Nordjyske ejer og arbejder med, bl.a. 2 dagblade,29 ugeaviser, 2 radiokanaler, 1 tv station og 100 websites, hvor en af dem f.eks. er et heste magasin. Herefter bliver der snakket om indkomst og hvordan Nordjyske medier tjener mest på fysiske aviser, men tiden har ændret sig og det meste nu om dage er digitalt. Det digitale content tjener de cirka en tiende del af hvad de tjener på det fysiske og derfor må de pumpe masser af content ud for at sørge for skuden ikke synker.Når det kommer til udvikling og vækst har Nordjyske to afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus, disse to afdelinger mødes en gang om året i en uge og holder et hackaton hvor de arbejder på ét projekt.

Det var spændenden at høre hvordan sådan et stort firma arbejde, hvordan deres indkomst muligheder er vokset gennem årene og høre om hvordan de udvikler sig.Claus havde mange facts og information med på et slideshow, der var desværre bare brugt en så lille skrift størrelse at det var svært at læse, samtidig med at han var hurtig til at skifte slide.

Efter en kort pause hvor kaffe kopperne blev genfyldt træder den sidste foredragsholder på scenen, Thomas Madsen Mygdal, han er CEO og co-founder af programmet 23.23 er en tjeneste som hjælper virksomheder til at manage deres videoer over flere medier. Tjenesten gør at den valgte video kun behøves at uploades en gang og så ligger den på alle virksomhedens sociale medier, herefter kan du tracke hvor mange veiws videoen på de forskellige sociale medier, hvem der ser den, hvornår de ser den, osv.Thomas Mygdal lægger meget vægt i det med at virksomheder nu om dage skal have videoer hvis de vil vokse, og det kan der jo være noget om, for når du går op f.eks. Facebook og ind på næsten hvilken som helst virksomheds side, så har de en eller anden form for video. Hvor mange gange i løbet af vores daglige gang på nettet støder vi ikke på videoer fra en eller anden virksomhed, så man kan jo ikke gøre andet end at give Thomas ret i at virksomheder bør benytte videoer hvis de vil vokse. Han slutter sin præsentation af med ordene ”men det er bare min måde at growth hacke på, kernen i growth hacking er at finde sin egen unikke hack”.

alt i alt, var det et godt foredrag fyldt med nyttig information og indblik i virksomheder som klare sig godt både i Danmark og ude i verden, og få lov at høre hvad de gør for at udvikle sig og skabe flere kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *