Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/b/multimediedesigner.dk/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756 IWDK – for høje forventninger? | Multimediedesigner.dk
27 Apr

IWDK – for høje forventninger?

Til IWDK havde jeg valgt, at tilmelde mig workshoppen POST-FACTUAL DESIGN 2027: AN INTERACTIVE EXHIBITION.

Jeg havde ret høje forventninger til det og havde nøje udvalgt, at det var dette jeg gerne ville til IWDK. Jeg læse om hvad det var inden på siden, og syntes at det kunne være spænende at vælge en workshop og ikke et foredrag.

Men jeg må sige, at jeg blev mildest taget meget skuffet over denne workshop. Jeg tog der ned fredag d. 21 april omkring kl. 11.00, der stod inden på siden at det ville starte kl. 10.00. Da jeg kom hen til Dokk 1 gik jeg inden for, fandt der hvor workshoppen holdt til. Menneskemængden var ikke noget, at råbe hurra om. Der var fire stande/workshops. Der var dog ingen til, at fortælle om hvad denne workshop handlede om eller, hvad man skulle.

Så jeg var meget hurtigt ude igen, da det slet ikke levede op til mine forventningerne. Jeg syntes det er synd, for jeg tror at det kunne havde været en rigtig god workshop, som man kunne havde fået et super blogindlæg ud af.

Om jeg har været kommet på det forkerte tidspunkt, eller de har fyrret alt krudtet af da de startede op torsdag, det ved jeg ikke noget om? Men det burde for mig ikke gøre nogen forskel. Uanset tidspunktet burde det jo være det samme. Så syntes at det er rigtig ærgerligt, at jeg ikke har mere at fortælle om denne workshop. Gik derind med alt for høje forventninger, til at gå derfra vitterlig skuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *